Kalendari i takimeve dhe i seancave

Krasniqi-Bujar Nishani-Takim

Kryetari i Kuvendit

E Shtune, 10.03.2012 11:45

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com