Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

E Hėnė, 26.03.2012 10:00 nė sallėn N 302

Rendi i ditės

1. Miratimi i rendit tė ditės ;
2. Miratimi i Procesverbalit tė mbledhjes sė komisionit, tė mbajtur mė 22.3.2012,
3. Shqyrtimi i Projektligjit pėr Qendrėn Historike tė Prizrenit ,
4. Tė ndryshme.

Procesverbali
 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com