Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

E Hėnė, 02.04.2012 13:00 nė sallėn N 225

Rendi i ditės

1. Miratimi i rendit tė ditės;
2. Miratimi i Procesverbaleve tė mbledhjeve tė Komisionit, tė mbajtura, mė 16.03.2012 dhe 23.03.2012;
3. Njoftimi i Komisionit pėr vizitėn e realizuar nė Gjermani ;
4. Tė ndryshme.

Procesverbali
 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com