Kalendari i takimeve dhe i seancave

Seanca Plenare

E Enjte, 19.04.2012 10:00

R e n d i i d i t ė s

1. Koha pėr deklarime jashtė rendit tė ditės,
2. Koha pėr pyetje parlamentare,
3. Miratimi i Procesverbalit tė mbledhjes sė mėparshme,
4. Shqyrtimi i parė i Projektligjit pėr pasurimin e miellit,

5. Shqyrtimi i dytė i Projektligjit pėr ndryshimin dhe plotėsimin e Ligjit pėr administratėn
tatimore dhe procedurat,

6. Shqyrtimi i Raportit tė parė pėr zbatimin e Planit tė Veprimit tė Kuvendit tė
Kosovės pėr Integrim Evropian, pėr vitin 2012,

7. Shqyrtimi i Raportit vjetor tė Autoritetit tė Konkurrencės tė Kosovės, pėr vitin 2011,

8. Shqyrtimi i Raportit vjetor tė Organit Shqyrtues tė Prokurimit, pėr vitin 2011,

9. Shqyrtimi i Raportit vjetor tė Komisionit Rregullativ tė Prokurimit Publik, pėr vitin 2011,

10. Shqyrtimi i Strategjisė dhe Planit tė veprimit kundėr korrupsionit, pėr vitet 2012-2016.

 

ProcesverbaliTranskripti

Votimi elektronik

pika 4
pika 5
pika 6
pika 7
pika 8
pika 9
pika 10
 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com