Kalendari i takimeve dhe i seancave

Seanca Plenare

E Premte, 20.04.2012 10:00

R e n d i i d i t ė s

1. Koha pėr deklarime jashtė rendit tė ditės,
2. Koha pėr pyetje parlamentare,
3. Shqyrtimi i dytė i Projketkodit Penal i Republikės sė Kosovės,
4. Shqyrtimi i dytė i Projektligjit pėr fshatin Hoēė e Madhe,
5. Shqyrtimi i dytė i Projektligjit pėr Qendrėn Historike tė Prizrenit,
6. Shqyrtimi i dytė i Projektligjit pėr ndryshimin dhe plotėsimin e Ligjit pėr ndėrmarrjet
Publike,
7. Shqyrtimi i dytė i Projektligjit pėr ndryshimin dhe plotėsimin e Ligjit pėr tatimin nė pronėn e
paluajtshme.

ProcesverbaliTranskripti

Votimi elektronik

pika 3
pika 4
pika 5
pika 6
pika 7
 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com