Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

E Hėnė, 30.04.2012 11:00 nė sallėn N 302

Rendi i ditės

1. Miratimi i rendit tė ditės ;
2. Miratimi i Procesverbalit tė mbledhjes sė komisionit, tė mbajtur mė 23.4.2012,
3. Shqyrtimi i emėrimit tė ekspertėve pėr Projektligjet nė procedurė,
4. Tė ndryshme.

Procesverbali
 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com