Kalendari i takimeve dhe i seancave

Seanca Plenare

E Enjte, 03.05.2012 10:00

R e n d i i d i t ė s

1. Koha pėr deklarime jashtė rendit tė ditės,
2. Koha pėr pyetje parlamentare,
3. Miratimi i Procesverbalit tė mbledhjes sė mėparshme,
4. Debat parlamentar lidhur me ēėshtjen e personave tė zhdukur,

5. Shqyrtimi i dytė i Projektligjit pėr themelimin e Agjencisė pėr Shėrbimet e Navigacionit Ajror,

6. Shqyrtimi i dytė i Projektligjit pėr ndryshimin dhe plotėsimin e Ligjit pėr tatimin nė tė
ardhurat personale,

7. Shqyrtimi i dytė i Projektligjit pėr ndryshimin dhe plotėsimin e Ligjit pėr tatimin nė tė
ardhurat e korporatave,

8. Shqyrtimi i dytė i Projektligjit pėr ndryshimin dhe plotėsimin e Ligjit pėr tatimin mbi
vlerėn e shtuar,

9. Shqyrtimi i dytė i Projektligjit pėr ndryshimin dhe plotėsimin e Kodit Doganor dhe tė
akcizave nė Kosovė,

10. Shqyrtimi i Vendimit tė Presidencės sė Kosovės pėr kthimin nė shqyrtim tė Ligjit nr. 04/L-084,
pėr pensionet e pjesėtarėve tė Forcės sė Sigurisė sė Kosovės.

 

ProcesverbaliTranskripti

Votimi elektronik

pika 4
pika 6
pika 7
pika 8
pika 9
pika 10
 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com