Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

E Premte, 25.05.2012 11:00 nė sallėn N 302

Rendi i ditės

1. Miratimi i rendit tė ditės
2. Shqyrtimi i Projektligjit pėr Ndėrtime nr. 04/L-110, me raportin e Komisionit, funksional pėr Bujqėsi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis dhe Planifikim Hapsinor, me amendamente.
3. Tė ndryshme.

Procesverbali
 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com