Kalendari i takimeve dhe i seancave

Seanca Plenare

E Premte, 01.06.2012 10:00

R e n d i i d i t ë s

 

1. Debat parlamentar lidhur me Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve.

ProcesverbaliTranskripti
 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com