Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim

E Marte, 25.04.2017 11:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Shqyrtimi i Projektligjit Nr. 05/L-158 për Shoqërit tregtare, me amendamente të Komisionit funksional për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregëti dhe Industri;
3. Të ndryshme.