Kalendari i takimeve dhe i seancave

Dëgjim Publik

Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media

E Hënë, 11.12.2017 13:00 në sallën N-506

Rendi i ditës:

Dëgjim Publik lidhur me amendamentimin e Projektligjit Nr.06/L-012, për kryeqytetin e Republikës së Kosovës/ Prishtinën.