Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor

E Mërkure, 13.12.2017 11:00 në sallën N 225

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës ,
2. Miratimi i Procesverbalit të mbledhjes së komisionit, të mbajtur më 6.11.2017,
3. Shqyrtimi në parim i Projektligjit për Trajtimin e ndërtimeve pa leje,
4. Të ndryshme

 

Procesverbali