Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Kryesisë

Kryesia e Kuvendit

E Marte, 12.12.2017 14:00 në sallën C 301

Rendi i ditës

1. Formimi i Komisionit Parlamentar për Stabilizim Asociim.

 

Procesverbali