Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal

E Premte, 22.12.2017 11:00 në sallën N 303

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhjet e datës 12,13 dhe 15.12.2017;
3. Shqyrtimi i Strategjisë së Energjisë të Republikës së Kosovës 2017-2026;
4. Raportim i ministrit së Zhvillimi ekomomik z.Valdrin Lluka, lidhur me prioritetet e ministrisë;
5. Te ndryshme;

 

Procesverbali