Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim

E Mërkure, 20.12.2017 09:30 në sallën N 10

Rendi i ditës:

1. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 06/L-020 për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2018, me raport amandamente të Komisionit Funksional për Buxhet dhe Financa.

 

Procesverbali