Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Kryesisë

Kryesia e Kuvendit

E Mërkure, 20.12.2017 14:00 në sallën C 301

Rendi i ditës

1. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mëparshme,

2. Përgatitjet për seancat plenare të radhës:

2.1. Rendi i ditës
• Adresimi i Presidentit të Republikës së Kosovës, Shkëlqesia e Tij, zotëri Hashim Thaçi, deputetëve të Kuvendit të Republikës të Kosovës.

2.2. Rendi i ditës
• Shqyrtimi i dytë i Projektligjit për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2018.

 

Procesverbali