Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

E Premte, 19.01.2018 10:00 në sallën S-II

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Takim me Koalicionin e OJQ-së për Integritet dhe Transparencë në Universitet.
3. Të ndryshme.

 

Procesverbali