Kalendari i takimeve dhe i seancave

Dëgjim Publik

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

E Mërkure, 24.01.2018 11:00 në sallën N-506

Rendi i ditës:

Dëgjim publik për Projektligjin nr.06/L-010 për Noterinë, Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.03/L-007 për Procedurën Jo-Kontestimore, dhe Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.2004/26 për Trashëgiminë në Kosovë.