Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

E Marte, 23.01.2018 14:00 në sallën N204

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 16.1.2018;
3. Shqyrtimi i Planit të punës së Komisionit për vitin 2018;
4. Shqyrtimi i Vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës, nr.17/19 të dt. 15.12.2017 për ratifikimin e anëtarëve të Këshillit Shtetëror të Cilësisë të AKA;
5. Të ndryshme.

 

Procesverbali