Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Mërkure, 24.01.2018 10:00 në sallën N 303

Rendi i ditës:

1. Mundësia e organizimit të konferencës rajonale mbi pozitën e femrës në shoqëri,
2. Të ndryshme.

 

Procesverbali