Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor

E Premte, 09.02.2018 11:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:

1. Gjendja e kompleksit memorial "Adem Jashari" dhe nisma legjislative për Projektligjin për kompleksin memorial "Adem Jashari" në Prekaz, i ftuar drejtori i AMKMK

 

Procesverbali