Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë

E Hënë, 12.02.2018 10:00 në sallën S-I

Rendi i ditës:

1.Disktuim rreth çeshtjeve vijuese të Komisionit.

(Takimi nuk do të jetë i hapur për media)