Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë

E Mërkure, 14.02.2018 10:00 në sallën N 10

Rendi i ditës:

1. Takim i Komisionit me Drejtorin e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë z. Driton Gashi, dhe Inspektorin e Përgjithsëm të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë z.Shkëlzen Sopjani;