Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

E Marte, 20.02.2018 12:00 në sallën S-I

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Shqyrtimi i draft- Rregullores së Kuvendit i propozuar nga grupi punues;
3. Shqyrtimi i Raportit me amendamente i Komisionit Funksional në Projektligjin nr. 06/L-015 mbi masat doganore për mbrojtjen e të drejtave të pronësisë intelektuale;
4. Shqyrtimi i propozim vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës me kandidatët për anëtarë të Komisionit për Dhënien e Provimit të Jurisprudencës;
5. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.06/L-030 për aktet juridike;
6. Të ndryshme.

 

Procesverbali