Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Kryesisë

Kryesia e Kuvendit

E Mërkure, 21.02.2018 16:00 në sallën C 301

Rendi i ditës

 

1. Shqyrtimi i kërkesës për mbajtje të seancës së jashtëzaknshme, me këtë rend dite:

 

  • Shqyrtimi i Projektligjit nr. 06/L-060 për ratifikimin e Marrëveshjes për Kufirin Shtetëror në mes të Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi.

 

 

Procesverbali