Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

E Marte, 27.02.2018 13:00 në sallën S-II

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Shqyrtimi në parim i Projekt-Rregullores së Kuvendit;
3. Shqyrtimi i propozimeve për anëtarë të Komisionit Kosovar për Kërkesa Pronësore, dhe për anëtarë për Verifikim dhe Vendosje të Pronave;
4. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.06/L-030 për aktet juridike;
5. Të ndryshme.