Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

E Premte, 02.03.2018 14:00 në sallën S-I

Rendi i ditës:

Shkelja e Rregullores së Kuvendit nga Kryetari Kuvendit