Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal

E Mërkure, 11.07.2018 11:00 në sallën N 10

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Raportim i ministrit së Zhvillimit ekomomik z.Valdrin Lluka, lidhur me gjendjen në Ndërmarrjen Publike Posta e Kosovës SH.A.;
3. Te ndryshme.

 

Procesverbali