Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

E Hënë, 23.07.2018 13:00 në sallën N204

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Takim i Komisionit me anëtarët e Këshillit Shtetëror të Cilësisë të AKA ;
3. Të ndryshme.

Procesverbali