Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës

E Marte, 18.09.2018 10:00 në sallën N 225

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;

2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e komisionit te mbajtura me datë 02.08.2018;

3. Shqyrtimi i planit të punës së Komisionit për sesionin vjeshtor 2018;

4. Të ndryshme.