Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor

E Marte, 02.04.2019 11:00 në sallën N204

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i Procesverbalit të komisionit nga mbledhja 14.3.2019 ;
3. Informimi i komisionit lidhur me hidrocentralet dhe gurthyesit, i ftuar Ministri i MMPH dhe zyrtarët e Komisionit të pavarur për miniera e minerale.
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali