Kalendari i takimeve dhe i seancave

Dëgjim publik

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal

E Mërkure, 10.04.2019 10:00 në sallën N 10

Rendi i ditës:

Mbikëqyrja e zbatimit te Ligjit për energjinë elektrike

 

Transkripti