Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Kryesisë

Kryesia e Kuvendit

E Enjte, 11.04.2019 10:00 në sallën C 301

Rendi i ditës

1. Kërkesa e 41 deputetëve për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme.

 

Procesverbali