Kalendari i takimeve dhe i seancave

Seancë e Jashtëzakonshme

E Enjte, 11.04.2019 10:00

Rendi i ditës

1. Debat parlamentar lidhur me zbrazjen e vendit nga të rinjtë, si rreziku më i madh që i kanoset vendit që nga paslufta

Transkripti