Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

E Mërkure, 24.04.2019 11:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit te ditës;
2. Shyrtimi i Raportit vjetor i Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas për vitin 2018;
3. Shqyrtimi i Raportit vjetor i Akademisë së Drejtësisë për vitin 2018;
4. Shqyrtimi i Raporteve të Komisioneve Kryesore për Projektligjin nr. 06/L-101 për të Drejtën Ndërkombëtare Private;
5. Shqyrtimi i kërkesës së deputetit z. Bilall Sherifi për Interpretimin e nenit 40 të Rregullores së Kuvendit;
6. Të ndryshme.