Kalendari i takimeve dhe i seancave

Dëgjim publik

Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media

E Premte, 07.06.2019 10:00 në sallën C 203

Rendi i ditës :


Dëgjim Publik lidhur me amendamentimin e Projektligjit për Transmetuesin Publik të Kosovës/ RTK.