Kalendari i takimeve dhe i seancave

Tryezë pune

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës

E Marte, 11.06.2019 10:00 në sallën C 405

Rendi i ditës:

Integrimi i shtetasve kosovar dhe familjarëve të tyre të kthyer nga lufta në Siri; Sfidat e Sigurisë dhe konsekuencat ligjore.