Lajmet e fundit

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, dr. Vjosa Osmani dhe ambasadorja Holandeze, Gerrie Willems biseduan për forcimin e sundimit të ligjit

e enjte, 20.02.2020

Osmani: Synojmë përqendrimin në arsim, shëndetësi dhe punësim

e enjte, 20.02.2020

Kryekuvendarja Vjosa Osmani takoi ambasadorin zviceran Jean-Hubert Lebet:

e enjte, 20.02.2020

Do ta fuqizojmë rolin e Kuvendit të Kosovës në politikën e jashtme

LEXO LAJMIN E PLOTË

Fjalimi i Kryetares së Kuvendit, Vjosa Osmani, në ceremoninë në Kazermën “Adem Jashari”

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!