Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

E Premte, 14.06.2019 11:00 në sallën N 302

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës: 17.05.2019 dhe 23.05.2019;
3. Takim me ministrin e Ministris së Shëndetësisë z. Uran Ismaili,
- Procesi i revidimit të listës esenciale të barnave dhe përfshirja e barnave për sëmundjet e rralla.
- Informatë rreth furnizimit të SHSKUK-së me infuzione.
4. Të ndryshme.