Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

E Marte, 25.06.2019 10:00 në sallën C 203

1. Miratimi i rendit të ditës;

2. Diskutim me Komisionin për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media lidhur me
kërkesat e Këshillit Kombëtar Shqiptar nga vizita e përbashkët e realizuar në Luginë të
Preshevës;
3. Të ndryshme.