Kalendari i takimeve dhe i seancave

Takim i komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Hënë, 24.06.2019 13:00 në sallën C 301

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione, për nder të ditës Nacionale të Komunitetit Egjiptian - 24 qershorit, organizon takim me përfaqësueset e grave të këtij komuniteti.


Tema: Pozita e Gruas së Komunitetit Egjiptian dhe perspektiva e saj

AGJENDA


13.00-13:05 Znj. Duda Balje, hapja e takimit,

13:05-13:15 Z. Veton Berisha, Deputet nga Komuniteti Egjiptian,

13:15-13:25 Z. Kadri Veseli, Kryetar i Kuvendit të Republikës së Kosovës,

13:25-13:35 Znj. Mexhide Mjaku-Topalli, Kryetare e Grupit të Grave Deputete,

13:35-13:45 Znj. Dhurata Hoxha, Ministre e Integrimit Evropian,

13:45-13:55 Znj. Dijana Zhiviq, Ministre e Bujqësisë dhe e Zhvillimit Rural,

13:55-14:05 Znj. Adriana Hoxhiq, Ministre e Administrimit të Pushtetit Lokal,

14:05-14:15 Z. Hilmi Jashari, Avokat i Popullit,

14:15-14:25 Përfaqësuesja e grave të Komunitetit egjiptian,

14:25-14:40 Diskutim i hapur.