Kalendari i takimeve dhe i seancave

Seancë e Jashtëzakonshme

E Premte, 28.06.2019 10:00

Rendi i ditës

1. Heqja e monopolit lidhur me shërbimin e homologimit të veturave

Transkripti

Votimi elektronik

pika 1