Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

E Premte, 14.06.2019 11:50 në sallën C 203

Rendi i ditës

Takim i përbashkët i Komisionit për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike dhe i Komisionit për Integrime Evropiane me delegacionin nga Grupi i Miqësisë me shtetet e Evropës Juglindore të Bundestagut.

 

Procesverbali