Ligjet sipas emrit

L
 • Lėndėn arkivore dhe arkivat, ndryshim dhe plotėsim i Ligjit nr.2003/7(2006/02-L-80)
 • Lėndėn arkivore dhe arkivat, ndryshim dhe plotėsim i Ligjit nr.2003/7(2008/03-L-077)
 • Letėrnjoftim(05/L-015)
 • Letėrnjoftimin(2008/03-L-099)
 • Letėrnjoftimin, ndryshim dhe plotėsim i (2012/04-L-126)
 • Libri amzė(2004/46)
 • Likuidimi i Personave Juridik(2003/4)
 • Lirinė e asociimit nė OJQ(2009/03-L-134)
 • Lirinė e asociimit nė organizatat joqeveritare(04/L-057)
 • Liritė fetare(2006/02-L31)
 • Lizing(2009/03-L-103)
 • Lojėrat e fatit(2004/35)
 • Lojrat e fatit(2011/04-L-080)
 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com