Ligjet sipas emrit

N
 • Naftė dhe derivatet e saj, ndryshim dhe plotėsim i ligjit nr.2004/5(2006/02-L-89)
 • Ndėrmarrjet publike(2008/03-L087)
 • Ndėrmarrjet publike, ndryshim dhe plotėsim i Ligjit nr.03/L-087(05/L-009)
 • Ndėrmarrjet publike, ndryshim dhe plotėsm i ligjit nr.03-L-087(2012/04-L-111)
 • Ndėrmjetėsim(2008/03-L-057)
 • Ndėrtesat e banimit nė bashkėpronėsi(2012/04-L-134)
 • Ndėrtim(2012/04-L-110)
 • Ndėrtimin(2004/15)
 • ndalimin e bashkimit nė konflikte tė armatosura jashtė territorit tė vendit(05/L-002)
 • Ndėrprerje e shtatzėnisė(2008/03-L-110)
 • Ndihmė juridike falas(2011/04-L-017)
 • Ndihmėn e skemės sociale nė Kosovė(2003/15)
 • Ndihmėn shtetėrore(04/L-024)
 • Ndihmėn shtetėrore(05/L-100)
 • Ndryshimin dhe plotėsimin e Ligjit pėr kufijtė...(2008/03-L-089)
 • Ngrohje qendrore(2008/03-L-116)
 • Nisma legjislaive(2011/04-L-025)
 • Noterinė, ndryshim dhe plotėsim i ligjit nr.03-L-010(04/L-002)
 • Noterinė(2008/03-L-010)
 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com