Ligjet sipas emrit

T
 • Taksėn e akomodimit nё objekte hoteliere e turistike(2008/03-L-027)
 • Taksėn rrugore dhe ekologjike tė automje(2012/04-L-117)
 • Tarifat e veēanta tė akcizės pėr prodhimin fillestar dhe prodhimin e vogėl tė produkteve alkoolike tė prodhuara n(04/L-185)
 • Tatimin e normės sė akcizės nė Kosovė(2008/03-L-112)
 • Tatimin e normės sė akcizės nė Kosovė, ndryshim dhe plotėsim i Ligjit nr. 03/L-112(2010/03-L-220)
 • Tatimin mbi vlerėn e shtuar(2008/03-L-114)
 • Tatimin mbi vlerėn e shtuar(2009/03-L-146)
 • Tatimin mbi vlerėn e shtuar(05/L-037)
 • Tatimin mbi vlerėn e shtuar, ndryshim dhe plotėsim i ligjit nr.03-L-146 (2012/04-L-108)
 • Tatimin mbi vlerėn e shtuar, ndryshim dhe plotėsim i Ligjit nr.03/L-146(2010/03-L-197)
 • Tatimin nė pronėn e paluajtėshme, ndryshim dhe plotėsim i ligjit nr.03-L-204(2011/04-L-100)
 • Tatimin nė pronėn e paluajtshme(2003/8)
 • Tatimin nė pronėn e paluajtshme (2010/03-L-204)
 • Tatimin nė tė ardhura tė korporatave(2008/03-L-113)
 • Tatimin nė tė ardhurat e korporatave(2009/03-L-162)
 • Tatimin nė tė ardhurat e korporatave(05/L-029)
 • Tatimin nė tė ardhurat e korporatave, ndryshim dhe plotėsim i ligjit nr.03-L-162(2011/04-L-103)
 • Tatimin nė tė ardhurat individuale(2008/03-L-115)
 • Tatimin nė tė ardhurat personale(2009/03-L-161)
 • Tatimin nė tė ardhurat personale(05/L-028)
 • Tatimin nė tė ardhurat personale, ndryshim dhe plotėsim i ligjit nr.03-L-161(2011/04-L-104)
 • Teatrin(2005/02-L-12)
 • Teatrot(2011/04-L-106)
 • Telekomunikacioni(2002/7)
 • Telekomunikacionin, ndryshimin e Rregullores sė UNMIK nr.2003/16(2008/03-L-085)
 • Tokat bujqėsore(2005/02-L-26)
 • Trajtimin e ndėrtimeve pa leje(04/L-188)
 • Transfuzion e gjakut(2007/02-L101)
 • Transplantimin e indeve dhe qelizave(04/L-192)
 • Transportin e mallrave tė rrezikshme(2004/6)
 • Transportin rrugor(2004/1)
 • Transportin rrugor(2012/04-L-179)
 • Trashėgiminė(2004/26)
 • Trashėgiminė kulturore(2006/02-L-88)
 • Tregti me jashtė(2011/04-L-048)
 • Tregti me jashtė, aktivitetet(2002/6)
 • Tregti me naftė dhe derivate tė naftės(2004/5)
 • Tregtinė e brendshme(2004/18)
 • Tregtinė e brendshme, ndryshim dhe plotėsim i ligjit nr.2004/18(04/L-005)
 • Tregtinė e mallrave strategjike(2010/03-L-232)
 • Tregtinė e mallrave strategjike(2013/04-L-198)
 • Tregtinė me naftė dhe derivate tė naftės nė Kosovė, ndryshim dhe plotėsim i Ligjit nr.2004/5 (2009/03-L-138)
 • Treguesit gjeografik dhe pėr emėrtimet e origjinės(05/L-051)
 • Treguesit gjeografik dhe pėr emėrtimet e origjinės(2012/04-L-187)
 • Trepēėn(05/L-120)
 • Tubime publike(2009/03-L-118)
 • Turizmin(2012/04-L-176)
 • Turizmin dhe shėrbimet turistike(2010/03-L-168)
 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com