Ligjet sipas emrit

2005/02-L-24Shpalo (PDF)

Ligji pėr arsimin dhe aftėsimin pėr tė rritur

Vėrejtje:Ligji ėshtė i aplikueshėm sė bashku me Rregulloren e UNMIK-ut pėr shpalljen e tij nr. 2005/43 tė datės 07.09.2005.

U miratua nga Kuvendi:
22.07.2005
U shpall nga PSSP:
07.09.2005
 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com