Ligjet sipas emrit

2009/03-L-154Shpalo (PDF)

Ligji pėr pronėsinė dhe tė drejtat tjera sendore

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 25. 06. 2009, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr. DL-016-2009, datė 15.07.2009.

U miratua nga Kuvendi:
25.06.2009
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
15.07.2009
 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com