Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Miljana Nikolić

Miljana Nikolić

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

Partia

  • Iniciativa Qytetare Lista Serbe (GISL)

Arsimimi

  • Fakulteti i mjekësisë

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Specialiste e anestezionit me reanimatologji - Intensivë

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze

Adresa

  • Rr. “Kralja Petra I” 167/4