Ligjet sipas datės sė shpalljes

E Enjte, 17.05.2012

2011/04-L-102Shpalo (PDF)

Ligji pėr ndryshimin dhe plotėsimin e ligjit nr. 03-L-222 pėr administratėn tatimore dhe procedurat

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 19.04.2012, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-018-2012, Datė 17.05.2012

U miratua nga Kuvendi:
19.04.2012
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
17.05.2012
2012/04-L-111Shpalo (PDF)

Ligji pėr ndryshimin dhe plotėsimin e ligjit nr. 03-L-087 pėr ndėrmarrjet publike

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 20.04.2012, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-017-2012, Datė 17.05.2012

U miratua nga Kuvendi:
20.04.2012
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
17.05.2012
2012/04-L-108Shpalo (PDF)

Ligji pėr ndryshimin dhe plotėsimin e ligjit nr. 03-L-146 pėr tatimin mbi vlerėn e shtuar

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 03.05.2012, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-021-2012, Datė 17.05.2012

U miratua nga Kuvendi:
03.05.2012
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
17.05.2012
2011/04-L-100Shpalo (PDF)

Ligji pėr ndryshimin dhe plotėsimin e ligjit nr. 03-L-204 pėr tatimin nė pronėn e paluajtėshme

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 20.04.2012, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-022-2012, Datė 17.05.2012

U miratua nga Kuvendi:
20.04.2012
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
17.05.2012
2011/04-L-099Shpalo (PDF)

Ligji pėr ndryshimin dhe plotėsimin e Kodit doganor dhe akcizave nr.03-L-109

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 13.05.2012, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-023-2012, Datė 17.05.2012

U miratua nga Kuvendi:
03.05.2012
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
17.05.2012
2011/04-L-103Shpalo (PDF)

Ligji pėr ndryshimin dhe plotėsimin e ligjit nr. 03-L-162 pėr tatimin nė tė ardhurat e korporatave

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 03.05.2012, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-019-2012, Datė 17.05.2012

U miratua nga Kuvendi:
03.05.2012
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
17.05.2012
2011/04-L-104Shpalo (PDF)

Ligji pėr ndryshimin dhe plotėsimin e ligjit nr. 03-L-161 pėr tatimin nė tė ardhurat personale

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 03.05.2012, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-020-2012, Datė 17.05.2012

U miratua nga Kuvendi:
03.05.2012
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
17.05.2012
 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com